Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Lundbergs söker Chef till Linköping

Arbetsgivare
Fastighets AB LE Lundberg
Uppdragstyp
Rekrytering
Område
Ekonomi/juridik
Placering
Östergötlands län
Platser
1

Fastighets AB L E Lundberg är en av de stora privata fastighetsägarna i Sverige. Fastighetsbeståndet består till största delen av centralt belägna bostäder, kontors- och butikslokaler. Lundbergs är en långsiktig fastighetsägare med spännande projekt i flera av Sveriges expansiva kommuner, däribland Linköping. Vi har gjort stora investeringar i Linköping de senaste åren och vår avsikt är att fortsätta!

Om Arbetet

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt företag i Linköping. I en bred och kundnära roll är du ansvarig för förvaltningen av våra lokaler och lägenheter i Linköping. Ditt intresse för hyresgästernas verksamhet är stort och du har erfarenhet av förhandlingar. Du har god kunskap om olika koncept och verksamheter som skulle passa in i företagets fastigheter. Du har personalansvar för fastighetsskötare och uthyrare i Linköping. Du rapporterar till Lundbergs regionchef. 

Om Dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet från fastighetsbranschen, helst i en liknande roll med kommersiellt ansvar. Vi tror att du är en målstyrd problemlösare med mycket driv, men på samma gång kvalitetsmedveten och strukturerad. Arbetet kommer att innebära samarbete med många olika aktörer såväl externt som internt så det är viktigt att du trivs med att ha många kontakter och att arbeta i grupp. 

Omfattning

Heltid

Startdatum

Enligt överenskommelse

Ort

Tjänsten är placerad i, och du bör även bo i, Linköping. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Kontakt och ansökan

Rekryteringen sker i samarbete med Skill. Du ansöker genom att registrera dig på Skills hemsida: www.skill.se alternativt skicka en ansökan till annika.elfvingsson@skill.se. För frågor, kontakta Annika Elfvingsson, tel: 013­473 81 63. Du är givetvis även välkommen att kontakta Roger Ekström, vVD och regionchef, 011-­21 65 00. Välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag är den 18 mars