Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Mjukvaruutvecklare Medicinsk IT

Arbetsgivare
Sectra
Uppdragstyp
Rekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Specialiteter
.Net Utvecklare, C# / C-Sharp programmerare, Mjukvaruutvecklare, SQL Utvecklare, Systemutvecklare
Platser
1

Vill du arbeta med högteknologiska produkter inom Medicinsk IT? Har du en passion för att lösa avancerade problem som kommer att rädda liv? Vill du kombinera design och mjukvaruutveckling med kundkontakt? Vill du arbeta på en global marknad tillsammans med ambitiösa och skarpa kollegor?Parallellt med Sectras utveckling av globala produkter för bildhantering och arbetsflöden finns ett utvecklingsteam som ansvarar för att utveckla kundspecifika lösningar med anpassningar och integrationer.Arbetet är en möjlighet för dig att vara en viktig del i ett team där du kommer att arbeta i nära samarbete med våra kunder inom vården runt om i världen. Tempot är högt, kraven är tuffa men andan är god. Om du tror att du skulle passa i vårt team skulle vi gärna träffa dig för att förklara mer om vad vi gör och hur vi arbetar.

Din profil

På Sectra anställer vi dig mer för vem du är, din vilja och förmåga att lära, än dina tidigare erfarenheter. Vi förväntar oss att du är välutbildad och har bra betyg. Vi förväntar oss också att du har en positiv inställning där lagarbete och en humoristisk inställning till livet är avgörande (livet är för kort för att inte ha kul). Om du är rätt person och snabblärd, kommer vi inte att ha några problem med att lära dig vad du behöver kunna.

För denna position har vi följande krav

Civil- eller Högskoleingenjör inom relevant område med utmärkta akademiska meriter.Erfarenhet av eller intresse för utveckling med Microsoft-tekniker (C #,. Net, SQL Server).Erfarenhet av  eller ett djupt intresse av den kliniska användningen av program inom hälsoområdet.Har utmärkt kommunikationsförmåga och duktig på att skapa goda relationer till våra kunder.Erfarenhet av agila metoder.

Har en utmärkt förmåga att omvandla komplexa krav till enkla och robusta lösningar.Ett intresse för att kombinera avancerad systemutveckling med kundkontakt.Vi tycker att IT inom vården är riktigt häftigt. Att som utvecklare få möjlighet att tala med människor inom vården ger oss en speciell känsla av att det vi gör har betydelse. Vi vill att du delar vår passion inom området.

Mest av allt vi letar efter en öppen, passionerad person som delar våra värderingar och är en sann lagspelare som kommer att trivas med resten av oss på Sectra. Du har en stark vilja att ständigt utveckla din kompetens. Du måste tala flytande svenska, även om det inte är ditt modersmål.Vi vill också att du ska ha andra intressen och färdigheter än arbetet. Oavsett om du är en “Spexare”, en körsångare, musiker, en pilot, en klättrare eller en mästare på ridning, hittar du många kamrater på Sectra! Vi på Sectra uppmuntrar och drar stora fördelar av att våra medarbetares breda kunskap, kultur och förmågor!

Vi erbjuder

Nära kontakt med våra kunder.Möjligheten att arbeta med produkter som är bra för livet.En arbetsplats där du har en verklig möjlighet att göra skillnad.En internationell miljö med möjlighet att arbeta i andra länder och kulturer.

Omfattning

Heltid

Startdatum

Enligt överenskommelse

Ort

Linköping eller Örebro

Anställningsform

Tillsvidare

Kontakt och ansökan

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Annika Elfvingsson, 013-473 81 63, annika.elfvingsson@skill.se

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Bifoga gymnasie- och akademiska betyg. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. 

Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.