Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Mjukvaruutvecklare – nyexad eller erfaren – utveckling i C/C++

Arbetsgivare
FOI
Uppdragstyp
Rekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Östergötlands län
Specialiteter
Applikationsutvecklare Systemutvecklare Programmerare Produktutvecklare Mjukvaruutvecklare C++ Utvecklare Dataprogrammerare
Platser
1

Ny- och vidareutveckling av kod samt möjlighet att påverka designen – Sveriges största forskningsorganisation, FOI, söker dig som stimuleras av utmaningar! Bli en viktig pusselbit i strävan mot att bli världsledande inom försvar och säkerhet.

FOI utvecklar telekrigssystem för spaning och störning mot en motståndares kommunikations- och radarsystem. En snabbt föränderlig värld kräver att dessa telekrigssystem utvecklas i minst samma takt som både civila och militära kommunikations- och radarsystem. Resultaten av FOI:s utveckling bidrar direkt till att säkerställa svenska soldaters säkerhet i pågående och framtida insatser.

Vi erbjuder dig

Arbete i cross-platform miljö med C/C++ utveckling i Linux/Windows i FOI:s nya utvecklingsprojekt. Aktuellt just nu är ny- och vidareutveckling av befintlig kod, bl.a. att flytta VxWorks-kod till Linux samt att modernisera gränssnitt till wxWidgets.

Du kommer att ges möjlighet till kontinuerlig personlig kompetensutveckling som anpassas så att både du som person och FOI som organisation kan växa tillsammans.

Om dig

För denna tjänst söker vi både nyexade samt dig med några års erfarenhet.

För att vara rätt person för tjänsten behöver du ha erfarenhet av utveckling i C++ och STL. Du är van vid att arbeta i cross-platform miljö med C/C++ utveckling i Linux/Windows. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka designen, varför vi gärna ser att du har erfarenhet av olika ramverk som hanterar distribuerad lägesbild, client-server etc.

Som person ser vi att du är drivande med förmåga att arbeta självständigt i en liten projektgrupp.

I rollen arbetar du teknik- och produktnära, varför erfarenhet av test och verifiering är meriterande.

För anställning på FOI krävs svenskt medborgarskap.

Ort

Din arbetsplats är Linköping. I arbetet kan det förekomma en del resor inom Sverige och utomlands. 

Startdatum

Snarast eller enligt överenskommelse

Vid frågor eller ansökan kontakta:

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Pehr Petersson: 0707-78 96 99, pehr.petersson@skill.se alt. Elise Karlborg: 0707-77 96 41, elise.karlborg@skill.se . Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se

Urvalsprocess & sista ansökningsdatum

Sök tjänsten omgående då vi arbetar med löpande urval för aktuell tjänst vilket innebär att den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan.