Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Sales Manager till Exova AB i Linköping

Arbetsgivare
Exova AB
Uppdragstyp
Rekrytering
Område
Marknad/Kommunikation
Placering
Östergötlands län
Platser
1

Vi söker dig som vill arbeta med kvalificerad tjänsteförsäljning och därmed medverka till att fortsätta bygga upp och utveckla våra affärer.
Genom vårt breda utbud av högteknologiska tjänster inom materialteknik har vi ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande till både svenska och utländska industriföretag och myndigheter. Vår ambition är att fortsätta utveckla samarbetet med våra största kunder och intensifiera nykundsbearbetningen.

Exova är ett globalt kunskapsföretag som erbjuder oberoende ackrediterad provning, konsultation och utbildning inom nästan alla industrisektorer. Exova har ca 3 000 anställda och en omsättning på ca 1,5 miljarder SEK. Exova i Sverige består av Exova AB och Exova Metech AB. Vi är totalt ca 300 anställda med verksamhet på flera orter. Huvudkontoret ligger i Linköping.Exova AB finns i Linköping, Nyköping och Karlskoga. Vi omsätter ca 140 MSEK, och våra 130 anställda är nästan samtliga konsulter med specialistkunskaper inom olika materialområden och provningsmetoder. Våra kunder finns bl.a. inom flyg-, försvarsindustrin samt inom energi och transport sektorn. Över 30 års erfarenhet har gjort Exova AB till ett välrenommerat och flitigt anlitat företag, och vi söker ständigt nya vägar för att tillgodose våra uppdragsgivares exceptionellt höga kvalitetskrav.

Om Arbetet

I rollen som Sales Manager ingår att självständigt marknadsföra och sälja våra tjänster. Att långsiktigt knyta kunder till oss samt att utveckla befintliga affärer är två viktiga uppgifter. Du kommer att ansvara för vårt kundsegment Försvarsindustri till vilka du kommer att sälja hela vårt tjänsteutbud. I arbetsuppgifterna ingår bl a att ansvara för offerter och avtal. Du kommer även att samarbeta med våra medarbetare inom teknikavdelningarna som bistår med teknisk kompetens vid såväl kundbesök som offertarbete.

Om Dig

Du skall ha erfarenhet av försäljningsarbete och gott affärsmannaskap, hög energinivå och en förmåga att nosa upp affärer och se kundernas behov. Vi tror att du har tidigare affärserfarenhet från försvarsindustrin samt dokumenterat goda försäljningsresultat, gärna inom tjänsteförsäljning. Du är en del av vårt säljteam men arbetet är självständigt och under eget ansvar.

Omfattning

Heltid

Startdatum

Enligt överenskommelse

Ort

Linköping

Anställningsform

Tillsvidare

Kontakt

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Lena Johansson, 013-473 20 63 eller 0708-52 32 36, lena.johansson@skill.se

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. 

Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.