Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Säljande Projektledare Partners & Sponsring

Arbetsgivare
Visualiseringscenter C
Uppdragstyp
Rekrytering
Område
Marknad/Kommunikation
Placering
Östergötlands län
Platser
1

I Norrköping finns Visualiseringscenter C, en publik arena som berättar historier med hjälp av visualiseringens möjligheter. Visualiseringscentret erbjuder ett spetsigt, häftigt och aktuellt innehåll i domteater och utställningar och ger sina besökare aha-upplevelser som får dem att se sammanhang. Centrets kunder är skola, allmänhet, näringsliv och akademi. Inte minst näringslivet har ett intresse för den forskning och de nya applikationer som kan utvecklas inom ramen för Visualiseringscentret, och flera företag och verksamheter har funnits med som samarbetspartners sedan centret invigdes.

Nu önskar verksamheten formalisera samarbetet med näringslivets aktörer på ett tydligare sätt och söker därför en ansvarig projektledare för Partners och Sponsring. En person som tar dialogen med företagen till nästa nivå och långsiktigt säkerställer en ömsesidig affärsnytta mellan centret och dess samarbetspartners och sponsorer.

Utmaningen

-Analysera marknaden för att se vilka företag och verksamheter som kan ha ett intresse av att långsiktigt finnas med som samarbetspartner till Visualiseringscentret och delta i utvecklingen av centrets verksamhet och inriktning.

-Utveckla en relation till dessa företag och verksamheter i syfte att förstå deras behov, och tillsammans med aktörerna utveckla samarbeten som säkerställer ömsesidig affärsnytta.

-Utifrån centrets utställningsplan, identifiera och kontakta verksamheter som vi ser har ett utbyte att delta som sponsorer i enskilda utställningar eller events. Bli näringslivets röst i organisationen, och se möjligheterna för centrets partners och sponsorer att profilera sig i lokalerna och i samband med centrets events.

Dina förutsättningar för att lyckas

-Du har jobbat med sälj- och marknadsarbete under minst fem år och har dokumenterade erfarenheter att påvisa.

-Du har en känsla för sammanhanget som Visualinseringscentret verkar inom och en god kunskap om det östgötska näringslivet

-Du är duktig på att kommunicera, tydlig och entusiasmerande

-Du har ett analytiskt och kreativt sinne med förmåga att driva och styra projekt

-Som person är du innovativ och affärsmässig, du är kundorienterad och duktig på att se helheter. Du kan navigera bland olika intressenter och har förmåga att skapa förståelse och engagemang runt strategier och gemensamma projekt, både hos dina kollegor och hos andra samarbetspartners

Startdatum

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning

Heltid

Ort

Norrköping

Anställningsform

Tillsvidareanställning Visualiseringscenter C

Kontakt

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Annika Elfvingsson, 013-473 81 63, annika.elfvingsson@skill.se

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Bifoga betyg. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. 

Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.