Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Skickliga mjukvaruutvecklare sökes

Arbetsgivare
Cybercom
Uppdragstyp
Hyrrekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Östergötlands län
Specialiteter
C++ Utvecklare, Dataprogrammerare, Mjukvaruutvecklare, Programmerare, Systemutvecklare
Platser
2

Vill du arbeta med den senaste tekniken? Intresserad av att jobba på en stor internationell arbetsplats? Är du en stjärna på mjukvaruutveckling?

Svarar du ja på ovanstående frågor har vi tjänsten för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Skill hjälper Cybercom att hitta mjukvaruutvecklare till en slutkund som arbetar med miltärt försvar inom flygindustrin. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av utveckling av de taktiska system som finns på produkterna.

Till de taktiska systemen räknas exempelvis navigering, beslutstöd, uppdragsplanering, Radar och IR-system, varningssystem samt kommunikation. Saabs produkter utvecklas enligt olika rutiner, så allt från modellbaserad utveckling i Bridgepoint, programmering i C/C++, ADA eller Pascal kan bli aktuellt.

Här finns stora möjligheter för dig som vill arbeta med den vassaste teknikutveckling i säkerhetskritiska system! Du kommer att få arbeta med hela utvecklingskedjan: krav, design, implementation och kravstängning. Exakt vilken tjänst som blir aktuell beror delvis på din kompetens och ditt intresse.

Vem är du?

Du är en driven person och kommer gärna på egna lösningar på problem.

Du har ett genuint intresse för mjukvaruutveckling. Antingen är du nyutexaminerad civil- alternativt högskoleingenjör eller så har du hunnit jobba några år. Goda kunskaper i C++ är ett måste, kan du andra programmeringsspråk är detta meriterande. Du känner dig bekväm i att arbeta i team och kan kommunicera på såväl svenska som engelsska. Företaget arbetar enligt agila metoder så som Scrum, har du erfarenhet av detta är detta ett plus.

Du är svensk medborgare och positiv till att arbeta inom försvarsindustrin.

Cybercom och Skill

Cybercom är ett högteknologiskt konsultbolag med global leveranskapacitet för helhetsåtagande och specialistkompetens. Cybercom har gedigen branscherfarenhet inom telekom, industri, media, bank och finans samt offentlig sektor.

Cybercom och Skill har gemensamt rekryterat ut ca 60 personer sedan 2005. Genom den täta dialogen med Cybercom sker en extra kvalitetssäkring av kandidaterna samt av matchningen mellan kandidat och arbetsuppgifter.

Startdatum

Enligt överenskommelse.

Omfattning

Heltid.

Ort

Linköping

Anställningsform

Du kommer att vara anställd av Skill under sex månader men därefter är ambitionen att du ska gå över i en anställning hos slutkund.

Kontakt

Anna Broeders 0707-889087 , rekryterare på Skill eller maila din ansökan direkt till, anna.broeders@skill.se 

Du kan också söka tjänsten via Skills Hemsida på www.skill.se.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!