Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Vi söker dig som vill arbeta med modellbaserad utveckling

Arbetsgivare
Cybercom
Uppdragstyp
Hyrrekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Östergötlands län
Platser
1

Vi söker ambitiösa utvecklare!

Nu får du möjligheten att arbeta på en stor internationell arbetsplats där du får utveckla framtidens system med framtidens verktyg.

Tjänsten

Du kommer att få arbeta på en spännande arbetsplats med tekniktunga produkter. Företaget du kommer att jobba på erbjuder världsledande ny teknologi för militärt försvar inom flygindustrin.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av utveckling av de taktiska system som finns på företagets produkter. Till de taktiska systemen räknas exempelvis navigering, beslutstöd, uppdragsplanering, Radar och IR-system, varningssystem samt kommunikation. Produkterna utvecklas enligt olika rutiner och ställer höga krav på stabilitet och säkerhet.

Här finns stora möjligheter för dig som vill arbeta med den vassaste teknikutveckling i säkerhetskritiska system! Du kommer att få arbeta med hela utvecklingskedjan: krav, design, implementation och kravstängning. Exakt vilken tjänst som blir aktuell beror delvis på din kompetens och ditt intresse.

Din profil

Vi söker dig som har tagit din examen som ingenjör inom tekniks fysik, datateknik eller motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av modellbaserad design och utveckling i Rhapsody och Bridgepoint. Vidare har du gedigna kunskaper i C++ och minst ett ytterligare språk, till exempel C# eller C. Du har praktisk erfarenhet av agila arbetsmetoder och trivs med att jobba i team.  

Som person utmanas du av att lösa problem och har ett stort intresse av system och utveckling. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och hjälpa varandra framåt. Du är svensk medborgare och positiv till att arbeta inom försvarsindustrin.

Cybercom och Skill

Cybercom är ett högteknologiskt konsultbolag med global leveranskapacitet för helhetsåtagande och specialistkompetens. Cybercom har gedigen branscherfarenhet inom telekom, industri, media, bank och finans samt offentlig sektor.

Cybercom och Skill har gemensamt rekryterat ut ca 60 personer sedan 2005. Genom den täta dialogen med Cybercom sker en extra kvalitetssäkring av kandidaterna samt av matchningen mellan kandidat och arbetsuppgifter. 

Startdatum

Enligt överenskommelse.

Omfattning

Heltid

Ort

Linköping

Anställningsform

Du kommer att vara anställd av Skill under sex månader men därefter är ambitionen att du ska gå över i en anställning hos slutkund.

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten så kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Anna Broeders 0707-889087

Du ansöker med personligt brev och CV i vår CV-databas på www.skill.se eller genom att skicka din ansökan till anna.broeders@skill.se 

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!