Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Tjänsten går inte längre att söka

Vill du jobba som apparatingenjör?

Arbetsgivare
Cybercom
Uppdragstyp
Hyrrekrytering
Område
Teknik/data
Placering
Östergötlands län
Platser
1

Som apparatingenjör får du möjlighet att ha överblicken i ett arbete där många parter ingår. Du erbjuds en bred roll som kan anpassas efter dina intresse och tidigare kunskaper.

Om arbetet som apparatingenjör

Vår kund är ett världsledande företag inom flygindustrin. Du kommer tillhöra ett affärsområde som arbetar med flygrelaterade delsystem, obemannade farkost, flygplansstruktur och service till nationella och internationella kunder i både försvaret och den civila flygindustrin.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med allt från kravanalys, framtagning av tekniska underlag för apparatutveckling till verifiering i simulator/rigg och flygprov. Arbetet kommer att ske i stora system och i tätt samarbete med såväl interna som externa parter.

Du kommer att arbeta på en stor internationell arbetsplats, något som ger dig möjligheten att utforma rollen efter dina intressen.

Om dig

Du har relevant utbildningsbakgrund, exempelvis inom maskin- eller flygteknik. Vi ser gärna att du har minst något år arbetslivserfarenhet efter din examen. Tidigare erfarenhet av underhåll- och driftarbete inom relevant bransch är meriterande. Även tidigare erfarenhet av inköp är positivt.

Personliga egenskaper som vi värderar högt är att du är driven och noggrann. Du har en god initiativ- och samarbetsförmåga samt gillar att ha en överblick. Vidare så tycker du om att arbeta såväl självständig som i team. Arbetet innebär mycket eget ansvar då du själv driver dina egna processer framåt. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl muntligt som skriftligt är ett krav.

Du är svensk medborgare och positiv till att arbeta inom försvarsindustrin.

Cybercom och Skill

Cybercom är ett högteknologiskt konsultbolag med global leveranskapacitet för helhetsåtagande och specialistkompetens. Cybercom har gedigen branscherfarenhet inom telekom, industri, media, bank och finans samt offentlig sektor.

Cybercom och Skill har gemensamt rekryterat ut ca 60 personer sedan 2005. Genom den täta dialogen med Cybercom sker en extra kvalitetssäkring av kandidaterna samt av matchningen mellan kandidat och arbetsuppgifter. 

Startdatum

Snarast möjligt enligt överenskommelse

Omfattning

Heltid

Ort

Linköping

Anställningsform

Uppdraget är en del av Skills personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd under sex månader på heltid av Skill. Intentionen är att du därefter blir anställd direkt hos slutkund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Skill Anna Broeders (0707-889087, anna.broeders@skill.se).

Du ansöker med CV och personligt brev i vår CV-databas på www.skill.se.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!