Rekryteringsnätverk med Skill – för dig som är intresserad av nya utmaningar

Torsdagen den 14 december mellan klockan 16:00 och 20:00 bjuder Skill Norrköping in till en rekryteringsträff på vårt kontor mitt i Norrköpings industrilandskap. Eventet riktar sig till dig som funderar på vad som är nästa steg i ditt yrkesliv oavsett om du idag har ett arbete eller inte.
Vi samlas på vårt kontor, för att informera om Skill och vår verksamhet, men vi kommer även att erbjuda:

Mingel-mässa

På kontoret kommer våra konsultchefer och kundansvariga finnas på plats redo att svara på frågor och informera om hur det är att vara konsult inom ett bemanningsföretag, vilka kunder vi jobbar med samt vad det kan finnas för möjligheter för just dig. Här bjuder vi på fika och lite lättare förtäring.

CV-guidning

Kom in på vår CV-guidning! Vi går dagligen igenom många Cv:n och vet vad som fångar intresset hos rekryterare och personalansvariga. Här sätter vi oss ner och ger dig några enkla tips att tänka på när du söker jobb.

Aktuella jobb

Det kommer finnas information om aktuella tjänster vi söker kandidater till just nu. Då vi är på plats får du mer än gärna kontakta aktuell konsultchef för de uppdrag som fångat ditt intresse och vi kan diskutera vad tjänsten kräver samt vad du kan erbjuda. Det kommer även finnas möjlighet att registrera dig i vår databas.

Tävlingar

Vi kör tävlingar under kvällen där du kan vinna fina priser.

Datum och tid: torsdag 14 december mellan klockan 16:00-20:00

Adress: Källvindsgatan 1, Norrköping

Anmälan

Vill du komma på detta event ber vi dig att maila namn och telefonnummer för dig eller de som kommer. Mailet skickar du till fredrik.lofgren@skill.se och skriv även vilken ungefärlig tid du/ni kommer dyka upp. Eventuella frågor till går utmärkt att skicka till samma mail.

OBS Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn är det som gäller om du vill ha en plats!

 

Ni hittar oss på Källvindsgatan 1, samma byggnad som turistbyrån och värmekyrkan med ingång på långsidan. Under kvällen bjuds det på kaffe och lättare förtäring.