Vill du vara med och ta fram en farkost som klarar 200 meters dykdjup och kan spendera 18 dagar under ytan? Nu söker Saab Kockums i Karlskrona efter nya medarbetare som vill vara en del av Sveriges nya ubåtsprojekt.

I rekryteringen samarbetar Saab Kockums med Skill. Tillsammans kommer vi tillsätta ett hundratal olika tjänster av bl.a. grovplåtslagare, CNC-operatörer och serviceingenjörer. Håll utkik på den här sidan, det kommer kontinuerligt att komma ut nya tjänster att söka. Läs gärna mer om tjänsterna som redan finns att söka här intill och ansök redan i dag! Urvalet görs kontinuerligt till samtliga tjänster.

Saab

På Saab tillverkas och utvecklas allt från stridsflygplan till ubåtar. Vid sidan av de militära produkterna läggs stort fokus på civila övervakningssystem för bland annat hamnar och flygplatser. Saab menar att det är en mänsklig rättighet att känna sig säker. Se gärna filmen nedan och läs mer på http://saabgroup.com/career/ för att lära känna Saab närmare.

Saab Kockums

Varvet i Karlskrona har anor från 1600-talet och delar av varvet och den intilliggande örlogsbasen är uppsatta på Unescos världsarvslista. Just nu siktar dock Saab Kockums mot framtiden och förbereder sig för produktionen av världens mest moderna ubåt; A26. Lokalerna renoveras, investeringar i nya maskiner genomförs och nya medarbetare rekryteras. Allt för att kunna bygga framtidens varv med nästa generations varvsarbetare.

Saab AB är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för teknikintresserade och idag har Saab 14 700 medarbetare utspridda på världens alla kontinenter. På Saab Kockums i Karlskrona jobbar ca 700 medarbetare. Här kan du läsa om några av de anställda.

Möt Erik: Ubåtsmekaniker på Saab Kockums
Möt Hilda; ”På Saab Kockums kan du lära dig allt om allt!”
Möt Magnus: Från svetsare till sektionschef
Möt Zlatan: Vardag fylld med luft- och kylsystem

Läs gärna mer om Saab Kockums i media:

Vill du veta mer om Saab Kockums och om A26?
Läs mer om Saab Kockums ubåtskontrakt med FMV (Försvarets Materiel Verk)
Vill du veta mer om den lärlingsutbildning som Saab Kockums medverkar i?

Att bo i Karlskrona


I Karlskrona, Sveriges soligaste stad, lever du gott. Du kan bada mitt i staden och ta båten till grannen. Karlskrona växer snabbt och har nu över 65 000 invånare. Därför byggs det och planeras för många nya bostäder både i centrum och på landsbygden. Här finns både internationella storföretag, flera offentliga arbetsgivare och nyskapande entreprenörsföretag. Vill du veta mer om Karlskrona som boendeort eller hitta en bostad? Besök gärna karlskrona.se/flyttahit/