Skill
Logga in Skapa ett cv
Logga in på ditt Skillkonto

Svanhild är Skills egen slash worker

Svanhild Johansson är Skills egen slash worker. Hon kombinerar sitt arbete som rekryteringskonsult på Skill med att driva företaget Eesibed, där hon tillsammans med sin syster arbetar för att lansera ett nytt bäddkoncept på marknaden. Skill fick i uppdrag att göra en film som beskriver konceptet.

Begreppet slash worker myntades av den amerikanska New York Times journalisten och författaren Marci Alboher och beskriver personer som behärskar flera yrkesroller samtidigt.

- Att vara slash worker är som att äta kakan och ha den kvar. Jag får alla fördelar i form av stimulans och gemenskap genom att arbeta i en organisation där det finns kollegor och jag får arbetsuppgifter tilldelade mig – och där jag inte har det övergripande ansvaret utan låter andra styra. Samtidigt kan jag tillfredsställa mina behov av utmaning, spänning och att få göra som jag vill i mitt eget bolag. Det är en perfekt kombination.

- Vi har stor glädje av Svanhilds långa yrkeskarriär inom såväl rekrytering som i att driva eget företag, säger Skills VD Lena Miranda. Att hon har ett eget företag vid sidan av gör att hon bär på en förståelse om vad som krävs som medarbetare i ett mindre bolag. Hon är självgående och motiverad – och det är fantastiskt roligt att jobba tillsammans med henne!