Djupdyk i Continuous Integration På Vricon Systems AB

Nu har du möjlighet att jobba med Continuous Integration på Vricon - företaget som bygger världen i 3D. Har du dessutom en bakgrund inom programmering kan detta vara en fantastisk möjlighet!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2018-11-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Vricon arbetar med en världsunik teknologi för produktion av avancerad geospatial 3D-data med hög precision och fotorealism. Vricon Systems AB är en del av Vricon-koncernen som är ett joint venture mellan försvars- och säkerhetsföretaget Saab och DigitalGlobe, världens ledande leverantör av högupplösta satellitbilder. Vricons teknologi är skalbar och erbjuder global täckning med korta responstider. Bilderna i kombination med tekniken från Vricon gör att företaget har en lysande framtid framför sig. Kolla in deras produkt här: https://www.youtube.com/watch?v=yWaQVwxZd3o

Vricon befinner sig i en starkt expansiv fas med en pågående expansion av R&D i Linköping och produktionscentret i USA och beskrivs som “både som moget och som ett startupföretag i samma företag, tekniken är mogen men som bolag är företaget relativt färskt”. Företaget sysselsätter idag ca 40 personer i Sverige . Mer information hittas på www.vricon.com

dina arbetsuppgifter

Du kommer in som ansvarig för Continuous Integration, byggprocess och paketering av produkter, där du får ta ett helhetsgrepp. Vi ser gärna att du bidrar med nya perspektiv inom området. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt integrationsflöde och ser det som en nyckel i vår fortsatta tillväxt. Arbetet sker tillsammans med mjukvaruutvecklare och testare, och i nära samarbete med IT.

I tjänsten finns det möjlighet till vidare kompetensutveckling genom t.ex. utbildningar.

din profil

För att passa i rollen har du jobbat med frågor man ställs inför som utvecklare inom Continous Integration och har ett driv och engagemang att utveckla Vricons arbetssätt idag. Vidare har du kunskap inom systemutveckling och kan bidra i implementationen och visualiseringen av processer.

Som person trivs du i en kreativ miljö med utrymme för nytänkande och idéer samtidigt som du har ett sinne för ordning och reda och alltid löper linan ut. Du ser dig själv som:
- Engagerad
- Positiv
- Samordnande

I rollen kommer du ha ett visst administrativt ansvar men vi ser att du har en bakgrund inom programmering då det i denna roll ställs höga krav på en bred förståelse för mjukvaran.

Du har kunskap inom följande tekniker:
- Linux
- Windows
- CMake
- Jenkins
- GIT

Vi ser det extra meriterande om du har kunskaper inom:
- C
- C++
- Python
- Bitbucket
- IncrediBuild

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Vricon med Skill. Har du frågor eller är nyfiken på att veta mer hör av dig till ansvarig rekryteringskonsult Pontus Lundquist på 013- 32 94 15 alternativt pontus.lundquist@skill.se. Vi tillämpar löpande urval så passa på att söka redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK TILL JOBBET