Produktionstekniker till Scanfil Åtvidaberg

Scanfil är en global kontraktstillverkare som tillverkar och utvecklar innovativa produkter som är helt nya på marknaden. Vill du vara kugghjulet på ett företag med produkter och arbetssätt i framkant?

Åtvidaberg
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-08-20
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Det innebär att Scanfil hjälper kunderna att gå från idé till marknad. Scanfil bidrar med sin unika kompetens inom produktion och utveckling för att kunna producera världsledande produkter. Scanfil har möjlighet att starta upp, producera, utveckla, leverera, lagerföra och reparera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket ”från idé till verklighet” och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. De har idag drygt 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 240 anställda.

dina arbetsuppgifter

Scanfil söker en Produktionstekniker till fabriken i Åtvidaberg. Verksamheten ligger inom segmentet för systemintegration.

Som produktionstekniker blir du en nyckelspelare i en grupp som aktivt jobbar med att utveckla Scanfils standardiserade produktionsupplägg och metoder. Du ansvarar för och arbetar med att sätta upp produktionsflöden för nya produktionsområden och förbättrar befintliga områden. En stor del av jobbet kommer att göras i Åtvidaberg men det finns möjlighet att vara med att utveckla och implementera dessa standarder inom hela koncernen.

din profil

Till denna tjänst söker vi dig med teknisk utbildning/eller några års erfarenhet av jobb i liknande roller. Du har god kännedom om produktionsprocesser, monteringsteknik, produktionsekonomi och produktionsoptimering. Du har en god analytisk förmåga som gör att du kan identifiera och prioritera förbättringsområden.

Som produktionstekniker blir du montörernas närmsta tekniska kompetens. Vi söker därför dig som har ett gediget tekniskt intresse och uppskattar processtekniska utmaningar.

Scanfil arbetar med en rad olika kunder inom många olika segment, allt från medicinsk teknik, automatiserad kontanthantering, batteritillverkning, vattenrening, för att nämna några exempel. Som produktionstekniker arbetar du verksamhetsöverskridande och kommer stöta på en rad olika utmaningar inom olika områden. Det är därför viktigt att du trivs i en varierande roll och drivs av att prova och framförallt lära dig nya saker.

Det är även meriterande om du arbetat med någon typ av CAD- och MPS-System. Vi ser även att dina språkkunskaper inom svenska och engelska är mycket goda.

ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Kristian Johansson, Kristian.johansson@skill.se
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET