Montörer till kund i Mjölby

Mjölby
Heltid
Uthyrning, 10 platser
Industri/Tillverkning
2018-11-01
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Vi söker nu montörer till vår storkund i Mjölby. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet något för dig.

dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund i Mjölby. I det dagliga arbetet ingår det montering av maskiner och produkter. Företaget har flera olika produktionsavdelningar där det förekommer allt från enklare montering till mer avancerad, då det är ett fysiskt krävande arbete.

din profil

Vi tror att du är en driven, flexibel och samarbetsvillig person som tycker om att arbeta effektiv men samtidigt behålla kvalitén och standarden i arbetet. Du tycker om att ha kul på jobbet och gillar att ha kollegorna nära dig, då man tillhör ett team som tillsammans bidrar till det dagliga arbetet.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med montering inom verkstadsindustrin och/eller har motsvarande erfarenhet eller intresse av att meka. Vi ser helst att du har gått en teknisk inriktning på gymnasiet, exempelvis fordon, industritekniskt eller liknande alternativt har erfarenhet från arbete med montering.

ansökningsförfarande

Tjänsten är ett konsultuppdrag, som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Du har en närvarande chef från Skill som besöker arbetsplatsen en gång i veckan. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag. Efter en tids inhyrning via Skill finns goda chanser att få en direktanställning hos kund.

Krav:
B körkort och tillgång till bil
Truckkort A1-4 & B1-6
Möjlighet att jobba 2-skift

Arbetstider:
2-skift: måndag-torsdag 06:30-14:30 och fredag 06:30-16:00 och måndag-torsdag 14:30-00:00

Meriterande:
Traverskort och tidigare erfarenhet av truckkörning i verkstadsmiljö
Gått teknisk inriktning på gymnasiet, fordon, industritekniskt alternativt har tidigare erfarenhet av montering.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET