Ingenjör med Lean Six Sigma Black Belt till Element

Är du en passionerad processutvecklare, beredd att ta marknadsledande Element Materials Technology till nästa nivå i sitt förbättringsarbete?
Vi erbjuder en internationell roll med mycket erfarenhetsutbyte i världens största TIC bolag där det kommer finnas goda möjligheter till personlig utveckling och karriär.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Kvalitet & Miljö
2018-10-15
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Element is the best and most trusted testing partner in the world providing high value, critical services to the Aerospace, Transportation, Oil & Gas, Fire & Building Products and Infrastructure & Environmental sectors, where failure is not an option.

Our purpose is a simple one. We make certain that all of the materials, products and devices we test, inspect and certify for our customers are always safe in their end application; are of marketable quality; are compliant with all relevant industry standards and regulations and are ultimately fit for purpose.

Element’s expanded network of over 6,000 Engaged Experts are trusted by organizations to test and advise on the safety, quality, performance and compliance of their products, systems and operations.

Read more https://sweden.exova.com/ and https://www.element.com/locations/europe/exova-linkoping-metech

dina arbetsuppgifter

Vår ambition är att jobba enligt ett standardiserat arbetssätt med harmoniserade verktyg där ständiga förbättringar, effektivisering och LEAN genomsyrar verksamheten. Vi är bara i början och vi har kommit olika långt på våra olika siter/länder. För att uppnå en större effekt i förändringsarbetet behöver vi en person som kan ta det övergripande ansvaret, någon som kan skapa en förändringskraft ute i våra verksamheter. Du gör det genom att utbilda, coacha, skapa förståelse, skapa tydliga planer och peka ut mål och riktning samt följa upp att vi är på rätt väg.

Ditt uppdrag blir att ta ledarskap och driva utifrån ”Business Improvement Program” främst för verksamheterna i Sverige, Danmark och Tyskland. Du kommer ha ett tätt samarbete med våra General Managers och Operational Managers när det övergripande programmet ska omvandlas till lokala planer för LEAN transformation. Du är den som målsätter samt följer upp resultatet av förändringsarbetet och tillsammans med ledarna för verksamheterna skapa en långsiktigt hållbar förändring.

BIM sitter i divisionsledningen för Element Materials Technology, Calibration & Testing Nordics. Du rapporterar till Business Improvement Director och jobbar nära Division Director samt ingår i den globala gruppering bestående av kollegor som har samma uppdrag, Element Business Improvement Team och som leds av Business Improvement Director för Europa. Rollen innebär inte personalansvar.

din profil

Du har gedigen erfarenhet av att driva förändringsarbete enligt Lean Six Sigma, troligen från ett större bolag med flera siter. Du har en relevant ingenjörsexamen och är certifierad Black Belt Lean Six Sigma. Vi vill att du har en gedigen systemkunskap och är en avancerad excelanvändare. Du ska ha kunskaper inom statistisk analys då uppföljning och mätning av relevanta KPI:er kommer vara en del av ditt ansvarsområde Du har troligen en bakgrund inom kvalité och har mycket god kännedom om ISO standarder så som ISO 9001, 14001 och 17025.

För att lyckas bör du vara erkänt skicklig på att få med dig människor, att leda genom andra samt driva projekt. Du har ett strukturerat arbetssätt kombinerat med ett stort mått av pragmatism och du har ett starkt driv att lyckas uppnå de mål du satt.

Rollen innebär att du reser ca 50% av din tid såväl inom Sverige som till våra verksamheter i Europa.

ansökningsförfarande

Välkommen med din ansökan, vi påbörjar urval i vecka 33.
Frågor besvaras av ansvarig rekryterare Lena Johansson på telefonnummer 0708-52 32 36 alt. lena.johansson@skill.se.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET