Inficon söker nu en teknisk säljsupport!

Vill du stödja vår säljkår med teknisk hjälp och support och ha hela världen som din spelplan? Se hit!

Vi erbjuder dig chansen att få arbeta på det marknadsledande företaget som utvecklar och säljer läcksökare. Vi hjälper våra kunder att kvalitetssäkra sina produkter och tjänster för bättre funktion och minskad miljöpåverkan. Våra kunder finns runt om i världen och ca 90% av vår försäljning går på export. Detta innebär många spännande internationella kontakter både inom koncernen och med våra kunder.

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa i ett innovativt företag där vi behöver en person som stöttar vår säljkår och våra kunder över hela världen med teknisk kunskap om våra produkter?

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Försäljning
2018-09-18
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

INFICON AB härstammar från pionjären Sensistor som skapade vätgasmetoden för läcksökning och tätkontroll. Företaget har sedan början av 1980-talet framgångsrikt bedrivit utveckling, tillverkning och försäljning av vätgasdetektorer för läcksökning och ingår idag i INFICON koncernen, som är en världsledande leverantör av utrustning för gasanalys. I Skandinavien säljer företaget samtliga koncernens produkter för läcksökning och är dessutom ett av koncernens utvecklingscentrum för sensorteknik. Koncernen har 1000 anställda och omsatte 373 MUSD år 2017. INFICON AB finns i Linköping och har 25 anställda.

dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utveckla och aktivt stödja vår säljkår och våra supportfunktioner med expertkunskap om våra produkter och de områden de är avsedda för, både fysiskt och teoretiskt. Detta innebär bl a att du ibland kommer att resa över hela världen och hjälpa våra säljare på plats med den tekniska informationen som de kan behöva. Detta kan ske både som en teoretisk utbildning på ett kontor eller genom att du står utomhus och visar hur våra produkter används i ett skarpt läge. Vi ger dig möjligheten att skapa och hålla i serviceutbildningar och du kommer få vara med och testa våra produkter och medverka till produktförbättringar. Vi ger dig självklart utbildning på våra produkter så du blir en sann produktspecialist inom ditt nya ansvarsområde. Du har en stor möjlighet att påverka innehållet i din roll under denna spännande tid vi har framför oss!

Du kommer att ingå i ett företag där vi har en härlig familjär stämning, där vi alla hjälper varandra och där vi uppmuntrar initiativ och lyssnar på varandra!

din profil

Vi vill erbjuda dig som brinner för support och service, teknik och att stödja andra på ett pedagogiskt sätt, en möjlighet att utveckla den här tjänsten till en roll att förlita sig på i ett växande företag där allt inte är skrivet i sten! För att lyckas med detta är det en förutsättning att du är praktiskt lagd och att du är besjälad av att hjälpa och utbilda andra, samt har en förmåga att själv lösa problem på plats. Vi hoppas att du gillar att ta initiativ till utveckling, är självgående i ditt arbete och har en förståelse för människor. Du får ett varierande arbete och du förstår att din roll är en viktig del för att vi tillsammans skall lyckas med vårt uppdrag.

Vi ser helst att du har erfarenhet från tidigare arbete inom försäljning eller service, och det är ett krav att du har en teknisk bakgrund, antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du behöver även behärska engelska flytande i tal och skrift, ytterligare ett språk är meriterande.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, 013-473 81 64 alt lotta.widercrantz@skill.se

Lön: Månadslön
Anställningsform: 6 månaders provanställning, därefter tillsvidareanställning

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET