IT-tekniker till Midsummer

Midsummer behöver förstärka sin IT-avdelning med en IT-tekniker. Har du erfarenhet av MS Win och Linux, är redo för nästa utmaning och vill arbeta i en internationell och expansiv miljö? Då kan det vara dig vi söker!

Järfälla
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2018-10-02
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Midsummer är ett ungt snabbväxande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna.

Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det kan handla om att t ex förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya alternativa material eller metoder, utveckla innovativa mekaniska lösningar, eller att sätta upp referensanläggningar för utvärdering av företagets produkter.

De är idag ca 80 anställda och säljer allt på export.

dina arbetsuppgifter

Som IT-tekniker på Midsummer kommer du att arbeta med persondatorer, servrar och annan kringutrustning.
Teamet består av två kollegor som du har ett tätt samarbete med. Dina arbetsuppgifter kommer vara installation av operativ/mjukvara på datorer, installera hårdvara, hjälpa till med mjukvara samt hjälpa användare med allehanda PC problem.

din profil

För att trivas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av en roll som IT-tekniker. Det är meriterande om du även tidigare arbetat i Linux.

Som person är du öppen och tillmötesgående, vilket är en förutsättning då en stor del av rollen handlar om support gentemot användare. Det är viktigt att kunna se användarna och möta dem med förståelse för deras tekniska problem.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Östlund, elin.ostlund@skill.se

Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET