Elkonstruktör till expansivt företag i Söderköping

Är du intresserad av att jobba på ett företag som har en tydlig målbild, bra personalförmåner och en riktigt bra framdrift och där alla anställda tillsammans arbetar med ständiga förbättringar? Elektromontage i Söderköping erbjuder nu en chans för dig som elkonstruktör att bli en del av deras team med erfarna konstruktörer och projektledare.

Söderköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Teknik
2018-10-18
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Elektromontage är ett privatägt företag som har mer än 50 spännande år bakom sig och planerar för minst lika många framgångsrika år framöver genom att ta väl hand om både kunder och medarbetare.

Vi levererar högkvalitativa kompletta lösningar för styr- och kraftautomation till världskända företag inom kraftgenerering och shipping. Cirka 95 % av vår produktion exporteras. Teknisk kompetens, ett proaktivt arbetssätt och våra medarbetares kunskap om olika applikationers driftvillkor gör att vi är en globalt konkurrenskraftig partner att göra affärer med.
Vi finns i Söderköping, är 50 medarbetare och omsätter ca 100 MSEK.

dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör hos oss kommer du att få genomföra många olika typer av elkonstruktioner såsom motorstartutrustningar, kontrollutrustningar, reservkraft och ställverk. Du kommer huvudsakligen att jobba tillsammans med och för våra projektledare samt bidra med utveckling av arbetsmetoder och kostnadseffektiva konstruktioner.

På Elektromontage erbjuds en familjär stämning, god arbetsmiljö och ständigt förbättringsarbete. Här får du möjlighet att påverka då beslutsvägarna är korta och möjlighet till utveckling är stor. Här erbjuds också ett fritt arbete med flexibel arbetstid.

din profil

Du har minst en gymnasieingenjörsutbildning inom el och flera års erfarenhet av elkonstruktion eller så är du högskoleingenjör inom el & automation med några års erfarenhet. Du bör ha arbetat i något elkonstruktionsprogram, gärna E-Plan P8.

Det är även meriterande om du har:
- Arbetat i affärssystem, helst Monitor
- Praktisk erfarenhet av att konstruera skåp/utrusning inom elkraft
- Kunskaper i SQL

Vi tror att du är en noggrann och strukturerad person, som söker en helhetsförståelse i ditt arbete. Att du har intresse för el och teknik ser vi som en självklarhet, och att du är nyfiken på att lära dig mer inom området. Då arbetet kommer innefatta mycket samarbete med dina kollegor ser vi också gärna att du själv delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Har du ett intresse för projektledning erbjuds mycket goda möjligheter att utvecklas inom det.

ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten men vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström, 011-19 94 65 eller johanna.sjostrom@skill.se

Välkommen med din ansökan!

ANSÖK TILL JOBBET