Key Account Manager


Hymo är ett av Europas mest kända varumärken inom sin bransch. Med industrikunder som Volvo och stora OEM kunder i Europa har man en också en stark position på marknaden. Som Key Account Manager på Hymo kommer du ta över och vidareutveckla försäljningen på några av våra största kunder i Sverige och Europa!

Norrköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Försäljning
2018-11-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Hymo har utvecklat, producerat och levererat lyftbord i mer än 60 år. Hymo lyftbord är baserade på lång erfarenhet och bred specialistkompetens. Produktutveckling och användaranpassning har hög prioritet. Funktion och precision i Hymo-produkterna utnyttjas och efterfrågas av industrin inom produktion, lager och distribution bl a när det gäller kvalificerade logistiklösningar och robotsystem. För att tillfredsställa användarens önskemål om rätt kvalitet och stor säkerhet testas alla lyftbord före leverans. Är Hymo-produkten kundanpassad testas den även hos kunden i rätt miljö.
Hymo ägs sedan några år av VPG.

www.hymo.se

dina arbetsuppgifter

När branschen har gått mot katalogförsäljning och standardlösningar har Hymo valt att behålla strategin med hög kundnärvaro för att kunna vara rådgivande i kundens applikation av våra lyftbord. Ditt uppdrag blir att ta över några av våra största kundkonton såväl inom landet som i Europa, för att utveckla våra affärer. Du bygger och utvecklar relationer hos våra kunder i syfte att hitta nya affärsmöjligheter för våra produkter. Vi vill att du strategiskt skapar en plan för att utveckla affärerna inom ditt ansvarsområde och genom att du blir en del av VPG:s säljorganisation delar du med dig av erfarenheter och kunskaper för att utveckla vårt bolag.

Du kommer initialt jobba nära nuvarande Key Account Mananger och får därigenom möjligheten att ta in den tekniska kunskap som krävs för att du ska lyckas. Han blir också din närmaste chef.

din profil

För att matcha det vi efterfrågar ser vi gärna att du har en teknisk utbildning, troligen på högskolenivå, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Vi letar efter dig som har:
• Uttalat affärsdriv
• Ett entreprenöriellt förhållningssätt med stort resultatfokus
• En vilja att hela tiden bygga nätverk, internt så väl som hos kund
• Stort tekniskt intresse
• En vetgirighet att lära Hymo lyftbords hundratals olika applikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av teknisk komplex försäljning inom industrin med dokumenterat goda resultat.

Vi erbjuder ett litet men naggande gott gäng kollegor på kontoret i Norrköping med mycket kunskap och erfarenhet och som stöttar varandra för att ge våra kunder den allra bästa servicen!

ansökningsförfarande

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Har du frågor om tjänsten, ring gärna ansvarig rekryterare Lena Johansson 0708-52 32 36 eller mejla till lena.johansson@skill.se

Välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

ANSÖK TILL JOBBET