Säljare med intresse för gaming till MSI!

Är du en säljare med brinnande intresse för spel och speldatorer? Då kan du vara den vi söker!

Nu har du möjligheten att vara med på resan att förse Norden med de bästa spelprodukterna.

Göteborg
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Försäljning
2019-01-03
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Micro-Star International Co Ltd är med sina 13 000 anställda en världsledande tillverkare av datorkomponenter som moderkort, grafikkort, Notebooks, Tablets, All-in-One PCs, stationära datorer och kringutrustning. Läs mer på www.msi.com

MSI Sweden är ett av de tio europeiska dotterbolagen till Micro-Star International (MSI) som ansvarar för försäljning och marknadsföring av MSI-produkter i 25 länder i EU-regionen. MSI Sweden är baserat i Göteborg och säljer sina produkter via sina distributörer och återförsäljare till slutanvändare i Norden.

dina arbetsuppgifter

Du kommer att få jobba med produkter som ligger i framkant i utvecklingen av speldatorer och tillbehör. I din roll kommer du att ansvara för försäljningen av MSIs produktgrupper till den nordiska marknaden vilket innebär kontakter med kunder, distributörer och återförsäljare. Dina huvuduppgifter är att bibehålla befintliga kundrelationer samt utveckla och hitta nya affärer.

Som säljare har du tillgång till stöd från flera avdelningar internt såsom Teknisk support, Marknadsföring, Logistik & Lager samt huvudkontoret i Taipei.

Tjänsten innebär resor både inom och utanför Norden.

din profil

Vi ser att du som söker har ett par års försäljningserfarenhet, gärna från någon PC-tillverkare, återförsäljare inom spelbranschen eller från försäljning av konsumentelektronik. Vidare behärskar du något av de nordiska språken samt engelska flytande både i tal och skrift.

MSI arbetar efter följande ledord:

- Accountability
- Results orientation
- Team coorporation

Utöver ovannämnda egenskaper söker vi dig som har lätt för att ta initiativ, visar engagemang och har ett professionellt bemötande gentemot kunder och partners.

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar MSI med Skill och du kommer att bli anställd direkt under MSI.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka via vår hemsida www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering- och Bemanningstjänster där våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET