Systemutvecklare till Aptean i Hässleholm

Hässleholm
2018-10-02
IT
Rekrytering, 1 plats
Heltid

Om företaget

Aptean är ett globalt mjukvaruföretag med ca 2000 anställda som utvecklar lösningar inom Supply Chain Management (SCM), Enterprise Resource Planning (ERP) och Customer Relationship Management (CRM). Vår svenska verksamhet är helt fokuserad på våra logistiklösningar och på produktlinjen IMI Supply Chain. Våra kunder ser effektiv och kundorienterad logistik som en avgörande konkurrensfördel, och de är ofta ledare inom sin respektive bransch. Några exempel är Ahlsell, Apotek Hjärtat, Bankomat, Bergendahls, NorgesGruppen, Pepsico UK och Schenker Logistics.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är målinriktat och stundtals energiskt där resultat, teamwork, kvalité och kundservice är ledstjärnor som belönas. Du kommer att arbeta med att implementera och utveckla kundens avancerade processer inom lagerproduktion och logistik samt att förstå kundens affär och samla in krav och specificera lösningar. Detta med Microsoft-miljöer och databaser som fokus. I rollen ingår också att anpassa rutiner och flöden så de stödjer kundens affärsmodell. Aptean jobbar i en skräddarsydd utvecklingsmiljö där du bland annat kommer att jobba med .Net, C#, SQL (Oracle och SQL Server). Tillsammans med dina blivande kollegor jobbar du med samhällskritiska funktioner och bidrar bland annat till att göra det möjligt för människor att få sin medicin, försörja Norden med byggmaterial, se till att Nordbor får matleveranser till butikerna samt att det finns kontanter i våra uttagsautomater runt om i Sverige. Minst sagt en varierande spännvidd av logistiska flöden!

Din profil

Du har en akademisk utbildning, gärna högskoleingenjör och intresse för logistiksystem samt systemutveckling. Vi ser gärna dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbete, men är öppna även för juniora kandidater. Som person är du öppen och utåtriktad. Att du är lösningsorienterad, har ett konsultativt arbetssätt samt har ett genuint programmeringsintresse ser vi som självklart. Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken. Kunskaper i finska och/eller holländska är meriterande. Är du en person som lockas av kombinationen logistik och programmering ska du definitivt söka! Vi välkomnar även dig som har kunskaper i något av områdena men som är nyfiken på att bredda dina kunskaper. Det går bra för oss och vi behöver nya kollegor!

Ansökningsförfarande

Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att söka. Logga in eller registrerar ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Pehr Petersson på Skill, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se