Nordiska Entreprenadsystem startades i januari 2014 och hade då nio anställda.
I dagsläget är man 25 stycken och fortsätter växa.  Företaget genomsyras av en stor gemenskap och en avspänd miljö
där varje medarbetare får chansen att jobba med eget ansvar samtidigt som man arbetar med marknadsledande produkt. En av medarbetarna är Tobias Ekholm.

 

Vad var det som gjorde dig nyfiken på företaget?
Ungt företag som verkade ha mycket driv och vilja att förändra en bransch som i princip är helt odigitaliserad. Ett spännande projekthanteringsverktyg där jag verkligen såg nyttan på en gång.

Hur trivs du och varför?
Kanon! Drivet och viljan som man såg framför sig finns verkligen där hos samtliga som arbetar på Nordiska Entreprenadsystem och man hjälper varandra. Jag känner verkligen att jag kan vara med att påverka och komma med nya idéer. Stämningen på arbetet är också en stor anledning och att jag på ett bra sätt kan kombinera arbetet med familj. Kunderna är väldigt nöjda med produkten och mötet med kunden, över telefon eller personligen, blir därför extra roligt.

Hur ser du på dina arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter?
Arbetsuppgifterna är utmanande och roliga. Oavsett vart i organisationen man sitter så blir det aldrig enformigt då man alltid hjälper varandra och förutom kundkontakten kommer en hel del administrativt arbete som bidrar med variation. Utvecklingsmöjligheterna ser jag som goda då företaget är ungt och fortfarande är i en stor tillväxtfas. Arbetsgivaren lyssnar in på vilket sätt eller mot vilken riktning man själv vill utvecklas så man själv har ett stort ansvar för sin egen utveckling.

Hur uppfattar du företagskulturen?
Väldigt bra! Den genomsyras av en vilja att alla ska må bra och trivas på arbetet. Högt i tak, fira våra framgångar, korta beslutsled och att det är okej att misslyckas.

Är det något speciellt du vill lyfta fram?
Känslan av delaktighet, gemenskapen på arbetet och att alla arbetar mot samma mål!

 

Nu söker företaget fler trevliga medarbetare till sitt team, se under Lediga jobb.

Om Nordiska Entreprenadsystem AB

Nordiska Entreprenadsystem är ett bolag med lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med produkten NEXT erbjuder vi ett skräddarsytt verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Vårt ursprung inom NCC-koncernen kombinerat med personalens djupa branscherfarenhet på nästan 200 år borgar för att vi vet vad vi gör och varför. Detta kommer våra kunder till godo både i införandet och användandet av produkten.

Läs mer om företaget och vår produkt NEXT på nordsys.se