Redo för en rivstart på din karriär?

Nu startar vi en ny omgång av vårt populära yrkestraineeprogram där du har en tydlig roll att fylla både under och efter avslutat program. Dina chanser är mycket goda till fast jobb efter programmets slut och under programmet varvar vi teori och praktik för att du ska få en brant utvecklingskurva.

Vi har tagit fram programmet I samarbete med de expansiva företagen Väderstad och BillerudKorsnäs. Programmet är 10 mån långt och riktar sig till dig som vill ta chansen att få användning för och fördjupa dina tekniska färdigheter från t.ex. en YH- eller ingenjörsutbildning. Vi söker dig som antingen har jobbat några år eller som kommer direkt från en högre utbildning.

Yrkestraineeprogrammet startar den 30 augusti 2018 och pågår fram till 14 juni 2019. Under programtiden har du fast månadslön och din anställning hos Skill. Efter avslutat program kan rekryterande företag erbjuda dig en anställning, alternativt övergår den till en tillsvidareanställning hos Skill.

Under huvuddelen av programmet kommer du vara en del av din blivande organisation och delta aktivt i arbetet på din hemavdelning. Ca 20% av tiden kommer du spendera tillsammans med de andra yrkestraineerna och genomgå olika utbildningar och få åka på studiebesök som ger chans till nya perspektiv. Utbildningsdelen kommer anpassas efter företagets och yrkeslärlingarnas behov men kan komma att innehålla ämnen som företagsekonomi, presentationsteknik, lean och kalkylering.

Om det uppstår frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Martina Lundahl.

 

Läs mer om medverkande företag

BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs

I Skärblacka investeras det just nu för att producera maskinglättat kraftpapper. Målet är att bli ett världsledande centrum för denna produkt. Vill du bli en del av den satsningen?
Läs mer

Väderstad

Väderstad

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste traditionen hos Väderstad.
Läs mer