Om Scanfil

Bara tjugo minuter utanför Linköping ligger lokalerna där Scanfil verkar. Här låg förut Facit, som med tiden blev Partnertech. År 2015 köptes Partnertech upp av finska Scanfil. Åtvidaberg har varit en klassisk bruksort med en stolt historia som har gått från bruksanda till framåtanda. I samma anda arbetar Scanfil med innovation och utveckling av världsledande produkter samtidigt som man gör skillnad för människor. Med innovativ teknik producerar Scanfil medicinska produkter som räddar liv.

Företaget har en unik kompetens inom produktion och utveckling och erbjuder möjligheten att starta upp, producera, utveckla, leverera, lagerföra och reparera produkter. Man har ständigt nya spännande produkter på väg in, vissa är helt revolutionerande och har aldrig funnits på marknaden förut. Förutom medicinteknik jobbar man bland annat med automatiserad kontanthantering, batteritillverkning och vattenrening, för att nämna några exempel. Den breda vidden och variationen av nya produkter gör att arbetsuppgifterna är varierande, ingen dag är den andra lik.

Scanfil är det stora bolaget i det lilla formatet. Varje person räknas och många har kompetens inom flera olika områden vilket premierar intern rörlighet. Här är du anställd i en platt organisation med goda möjligheter att påverka.

Produkter och tjänster levereras mot en rad olika marknadsområden. Med 3500 anställda i Europa, USA och Kina möter företaget sina kunder från en bred bas och kan leverera tjänster genom hela produktlivscykeln. Som medarbetare i ett globalt företag som Scanfil finns goda möjligheter att arbeta på andra ställen i koncernen, världen över.

Vill du arbeta på ett flexibelt företag och vara med och göra skillnad? Sök jobb på Scanfil idag.

Personporträtt

Möt Lisen: Mekanikkonstruktör på Scanfil
Möt Richard: Produktionstekniker på Scanfil
Möt Tomas: Produktionstekniker på Scanfil